Despre noi

"Doamne ajută și bine ați venit!"

v-ar ura ardelenii din satul Poiana Aiudului, jud. Alba - localitatea unde este situată Pensiunea Bodrogeni. Piscuri pitorești ieșite din frunzișul codrilor, izvoare limpezi și iuți, casele simple țărănești, sunt doar câteva elemente care formează cadrul natural armonios în care fuga din stresul citadin vă va asigura liniștea de care aveți atâta nevoie.

Pensiuniea Bodrogeni
vă oferă încă din anul 2003 condiții excelente pentru a avea o vacanță reușită. Pentru dumneavoastră sunt asigurate facilități moderne precum televiziune prin satelit, internet gratuit, facilități de joacă pentru copii, parcare, jocuri, mobilier de grădină pentru petrecerea timpului în aer liber.

Pensiunea Bodrogeni este situată la poalele Munților Trascăului, la doar 15 Km de Aiud, 40 Km de Alba Iulia și Turda.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, situat la 48 km de Pensiunea Bodrogeni, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.


Se poate ajunge cu mașina până la pensiune, cu ajutorul indicatoarelor din localitate. Odată ajunși la pensiune puteți să vizitați Cheile Poienii, puteți urma numeroase trasee turistice marcate și amenajate pentru amatorii de drumeții.

Toate camerele pensiunii au zonă de relaxare. Unitățile de cazare sunt dotate cu birou și aparat de cafea.

Oaspeții de la Pensiunea Bodrogeni se pot bucura chiar și de un mic dejun vegetarian sau vegan.

Personalul de la recepție vorbește limbile engleză, maghiară și română și este la dispoziția oaspeților pe tot parcursul zilei.

Pensiunea Bodrogeni

un loc apreciat de toți cei care ne-au trecut pragul,

unde cu siguranță și dumneavostră veți reveni!